Alla inlägg den 10 maj 2007

234

Av Johanna - 10 maj 2007 17:23

jodå, jag lever... idag var fjärde dagen på nya jobbet. Eller, ja. Har ju inte skrivit på några papper ännu, men det är väl rättså säkert att jag får det. De vill bara se om jag är lämplig först, och jag får en chans att se om jag vill fortsätta. Nästa vecka mån-ons jobbar jag eftermiddag, torsdag ledig och sedan fre-sön helgskift... fast det har jag nog redan sagt? jaja!


men det går bra, det gör det... lär mig mycket, och snabbare än vad jag hade trott att det skulle gå. Har suttit långa stunder och kantat själv sedan i tisdags, ett antal timmar idag. Det är ju egentligen inte meningen, dock.. men de ordinarie har upptäckt att jag klarar av om de lämnar mig ensam en stund, och det utnyttjar de.. Går och fikar, röker eller sådär. Ska ju faktiskt ha övervakning, eller vad man ska säga, hela tiden...jag är ju inte en av personalen om man säger, utan en utöver...

Det är inte speciellt kul alls när de lämnar en ensam och någonting som man inte kan fixa går fel! det kan jag ju säga... och fel går det, konstant, det är bara så det är.. Rättså stressigt är det, jag har ju bara varit där i 4 dagar, och så ska jag klara av att kanta själv någon timme?

jaja... det är ingen som är otrevlig eller så, de är helt ok.. och detta skiftet jag går med nu, ska jag ju inte gå med sedan.. Man får tänka att det bara är 4 dagar kvar med dem, det går ju..


annars vet jag inte riktigt, vi får väl se hur det blir...näst-nästa måndag ska jag ha utvärderingsmöte och efter det vet jag väl förhoppningsvis om jag får anställning eller inte. Men nu ska jag vila, imorgon är det jobb och sedan helg :)


och en sak säger jag er! fasen vad mycket hellre jag jobbar än går hemma och skräpar! Trots att jag går upp tio i fyra på morgonen, trots att det är skitigt och bullrar... gud ja! jag är självförsörjande! kanon!

Ovido - Quiz & Flashcards