Alla inlägg under oktober 2006

Av Johanna - 9 oktober 2006 08:55

uppe vid denna okristliga timme? jodå, det är jag... social förvaltningen på kommunen har bara sin växel öppen mellan 8.30 och 9.30 så vad gör man? ringde för att kolla upp ungdomspraktik och ekonomiskt bistånd och den biten, och nu ska de skicka papper på posten så får vi se vad som händer helt enkelt! Men duktigt av mig att ta tag i det, det var på tiden :) (måste ju ge mig själv en klapp på axeln..)

Av Johanna - 8 oktober 2006 19:15

ja..det var ännu en vecka det. Stickade klart strumppar nr.2 i eftermiddags, skönt att ha dem klara.. kommer bild lite senare antagligen. I övrigt..gud vad jag vill flytta nu...igår helst. Men icke..och det fortsätter så här kommer jag väl bo hemma tills jag är 30.. nej, det är skit det där med jobbsökande och grejor, ingenting går bra..

..

Av Johanna - 3 oktober 2006 22:10

lite bildbevis.. ni får ha lite överseende, för sockarna är de första jag har gjort.. har redan klagat på mönstret, och den klagan håller jag fast vid, för det var inte så bra.. (ni finner det på Järbo garns hemsida) men här är de! De följer inte foten speciellt bra, men det är väl lite en följd av både mönster och garn val.. Men! de är varma och garnet är jättefint.. de kommer säkert slitas mycket i vinter.. sjalen är den där jag har tjatat om så länge, nu är den äntligen klar, och den blev faktiskt jättebra.. lagom bred och lagom lång... bilden visar inte vilka nyanser garnet har, men ni får lite på att det är fantastiskt...

..

Av Johanna - 1 oktober 2006 17:51

nu ni, nu har det hänt :) jag har stickat min första socka! inte illa, måste jag säga ;) Den första är klar, har börjat på den andra också..Alla har sagt att hälen är så himla svår, men..eh? det tog 2 försök, sedan gick det jättebra..Hade nog gått på ett försök om beskrivningen varit lite tydligare, det var också därför jag hade lite problem med tån... men nu när jag har stickat en och vet hur det ska vara, ska jag skriva om mönstret enligt mina anteckningar så att det blir lättare nästa gång jag gör ett par.. det kommer bildbevis när strumpa nr. 2 är klar :)Mönstret kommer från Järbo, det finns på deras hemsida, och garnet är också från Järbo, det är deras Lovikkagarn i lila/dovt rosa nyanser.. helt underbart garn!

Ovido - Quiz & Flashcards