Alla inlägg den 22 april 2007

Av Johanna - 22 april 2007 15:50

Vad har du på dig? Hemstickade, färgglada raggsockar, grå byxor, en petrolfärgad tunika och en varmrosa, hemstickad halsduk... Jepp, idag är jag färgglad!

Senast sedda film? Den där dåliga som gick på tv igår kväll.. Kommer inte ihåg vad den heter, men det var med Chris Rock. Han spelade en komiker (dålig) som dör, kommer till himlen men blir tillbaka skickad till jorden igen..

Senaste albumet du lyssnade på? Elton Johns senaste, The Captain and the Kid. Inte illa! :)

Vad gör dig glad? vännerna.. Har inte många, men de jag har är de bästa man kan hitta! rolig shopping också, ex pyssel, inredning eller födelsedagsgrejor. Blommor..

Vad gör dig frustrerad? Människor som kommer konstant för sent! Alla blir vi ju sena ibland när någonting går fel, men de som verkligen är sena hela tiden... Så oförskämt är det!

Vad önskar du dig mest av allt? Att jag får sommarjobbet. Kommer in på utbildningen jag sökt till hösten. Att vännen kommer in på utbildningen hon har sökt..

Vad gör du om ett år från nu? 22 april 2008... Då är jag i min lägenhet. Har lagat och ätit en god lunch, ska snart läsa en bok kanske.. Senare på kvällen tar jag nog ett bad, förbereder inför skoldagen nästa dag.. Kanske har jag gjort en smarrig efterrätt?

Ovido - Quiz & Flashcards