Alla inlägg den 28 april 2007

Av Johanna - 28 april 2007 17:01

Här är en nya sjal som jag har virkat på, tänkte bara visa den. Började i tisdags kväll, och färdade nu i förmiddags.. Har redan virkat den här modellen en gång, och den blev väl bra, men lite beige, varm och vintrig. Har funderat på att göra samma mönster en gång till, men i en annan färg och kvalite, men har inte hittat rätt garn förrän nu. Den blev som ni ser rosa till slut.. Vet inte varför nästan alla mina hemstickade sjalar o halsdukar blir rosa...? så himla tjejjig är jag ju ändå inte. Garnet är, förresten, Tindra från Svarta Fåret och det gick åt ca 3 ½ nystan, runt 500 meter.

Den blev väl rättså bra i slutändan, ändå.. Mönstret är bara en repetition av två rader, så det är ju inte svårt på det sättet. Men den är skön, och svalare än sin syster, så den kommer nog att passa bra på vår, sommar och tidig höst...

$

Av Johanna - 28 april 2007 00:04

ojdå, här händer det saker när man minst anar det. plötsligt händer det, som de säger! fick ett litet samtal i eftermiddags, och det verkar som lilla jag har fått ett jobb... På samma ställe som jag ev. hade sommarjobb på. Ska dit på onsdag morgon (menar verkligen morgon, innan 8!), och då ska vi väl prata lite om placering och sådär... arbetskläder som ska beställas osv... så håll tummarna nu, att de tycker om mig och -ha- vill ha mig... så vi får väl se, helt enkelt... ska bli rättså spännande, om inte annat.

Ovido - Quiz & Flashcards